Friday, December 10, 2010

Tak Suka New Profile Facebook

Ermm sakit betoi ati aku bila profile facebook aku dah jadi lain...Aku pun tak tau mcm mn aku leh klip new profile..Tapi tu laa..Ramai kwn2 aku tak suka termasuklah aku..Spe leh tolong aku nie..Mmg terlalu semak aku tgk page aku tu..Harap2 facebook nnt akan kembali seperti biasa..Sbb ramai org tak suka...Tapikan aku ada cuba satu cari nie utk kembalikan facebook kepada yg lama.. Cara nie dah ramai yg cuba,tp ada sesetengah page tk leh kembali gak kpd yg lama,termasuklah aku...

Tapi tk apa kot2 ada yg masih nk mencuba,mn tau korangnya leh jadikan...okey step dia mcm nie :-
  1. Korang klip kt Acnt
  2. Lps tu klip kt Acnt Setting
  3. Lps tu klip kt Deactivate Acnt
  4. Korang klip kt "This is temporary.I'll Be back."
  5. Lps tu korang tunggu dlm 5-10 minit..
  6. Nnt korang masuk balik ek..
Harap2 korang puas ati lah lps nie..Tapi aku nya kejap je leh tukar jd yg lama..Lps tu dia jadi balik pada yg baru sedihhhh..

No comments:

Post a Comment

10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang

. 10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang  ------------------------------------------------------------- ✅ Perubahan dalam ...