Thursday, December 16, 2010

Berat Badan Naik Lagi..


Gilaaa dah aku nie..Bulan dec nie..Mcm2 aku telan..Last2 berat badan naik 2kg agi..hahaha padan muka ngan aku..Mcm2 aku telan..Aku lemah bila kwn2 jmp aku,diaorg ckp "Wahhh maz ko dah kurus" bila kwn2 dah sll ckp aku pun naik lemak arrr..Mn fikir gemuk dah..Tu yg duk telan apa pun yg aku nk makan..Bru semlm en tunang dah perasan yg badan aku dah naik gemuk balik...Adoiii Susah ati dah aku nie..Tak leh stop,asik nk mkn jeee...Mlm2 Duk Layan Nasi Goreng,Nasi Lemak...Burge Laaa..Ermmm mn tak naik berat aku.




Nasi Lemak



.

Mlm2 Telan A&W




Root Beer





Nasi Lemak





MCD





Burge King





MCD

4 comments:

  1. ish3...mane bdn xnaik...mlantak yg bkn2

    ReplyDelete
  2. hahahaa...gila kuat ko melantak..aku time jmpa hubby aku bru kuat melantak...klau aku sorang2..sehari 2kali je aku mkn...tp badan aku xnaek n xturun...aduhhh...

    ReplyDelete
  3. kak ieda itu la pasal hehehehe
    aza aku nie ari2 jmp en tunang je mcm mn hehehe

    ReplyDelete
  4. dear pakai laa Premium Beautiful..makan banyak-banyak tp, badan maintain untuk ur big day nanti :)

    ReplyDelete

10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang

. 10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang  ------------------------------------------------------------- ✅ Perubahan dalam ...