Thursday, December 16, 2010

Design Baju Nikah

Ermmm pening kepala otak aku duk fikir design bju utk nikah aku nie..Majalah pengantin dah byk beli..Tapi 1 design pun aku tk berkenan..Dalam majalah bju nikah tk byk design..Yang byk bju utk reception jeeee..Upset dah aku nie..Tension laaa..Dah la duit nk pakai byk..Lps tu kepala duk fikir mcm2..kadang2 rasa malas je nk kawin..Tapi aku nk kawin hehehe aku kan dah tua :P .....Adoiii kat bawah nie ada design bju yg aku suka..Tapi aku tak sure nk bt design mcm tu ke tak...Tapi design baju cantik jugak laaa kan...ermmmmmm




Look Georgous,Simple And Moden




Yang Nie Pun AKu Suka..
Rasa Nak Bt Yg Nie Kot..ermmm





Yang Nie Paling Aku Suka..
ermmm :)






Nie Yang Paling Simple..
Klu Tak Ada Ideal Gak Aku Bt Mcm nIe je laaaa





Nie Pun Cantik.



5 comments:

  1. maz..klau aku..aku amit design yg kat bawah skali nie...simple,menarik n cantikk,,,,

    ReplyDelete
  2. tumpang jengok baju nikah pilihan hehehehe ... nervous2

    ReplyDelete
  3. kak ani..cantik sgt..yang second tu sweet kan..beading kat baju sape wat?tempah gak ke?veil dah jumpe?exchange link tau.. craftsfrenzy.blogspot.. mahan dah follow blog kak anie :)

    ReplyDelete
  4. kak ani cantik la baju tuh :) nampak very the pretty...

    exchange link : http://iamrynn.blogspot.com/

    sapa nak kawin dan nak nampak kurus datang la blog saya.. insyaAllah saya sedia menolong.

    ReplyDelete

10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang

. 10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang  ------------------------------------------------------------- ✅ Perubahan dalam ...