Tuesday, July 3, 2012

Spaghetti Carbonara

Malam-malam malasnya aku nak masak..Bukan apa byk sangat kerja kat office tadi..So mlm nie aku masak Sparhetti aje laaa untuk en suami yg kuat makan tu..Cara nak masak sangat simple sbb bahan-bahan tak cukupkan..Kosong je peti ice aku nie,Biasa laa hujung bulan katakan hehehehe :P

Bahan-bahan
1. Spaghetti yg telah direbus
2. Bawang putih
3. Carrot
4. Setengah tin carbonara brand prego


Cara masak
1.Tumis bawang putih hingga naik bau.
2. Masukkan carbonara prego.
2. Tambah air sikit dan masukkan carrot dan klu ada daging kisar boleh masukkan sekali.
3. Sudah mendidih bolehlah dihidangkan.



No comments:

Post a Comment