Monday, July 2, 2012

Dairy's Cone

Ermmm mesti korang macam pelik,and tertanya-tanya apa itu DAIRY'S CONE kan???,Okey untuk pengatahuan semua,dairy's cone nie adalah ice cream hehehe.. Boleh tahan juga rasa dia..Korang nak tahu tak berapa harga ice cream nie.. Saje nak main teka teki dengan korang semua.. Ko percaya tak kalau aku cakap harga dia cuma RM1.00 ajeee.. Murahkan.

Tapi aku tak sure lak if korang ada penah terjumpa ice cream mcm nie yang harga dia lebih murahkan.. Klu ada,maknanya aku nie ketinggalan zaman la kan :P

Ice cream nie aku jumpa kat SRI ISKANDAR, Entah mimpi apa tiba-tiba en suami nak makan ice cream, dah mengalahkan ibu-ibu mengandung ajeee and boleh tahan juga rasa ice cream nie, berbaloi dengan harga dia kan..







No comments:

Post a Comment