Wednesday, July 4, 2012

My Pet

Hari nie entah kenapa,aku rindu sangat-sangat kat kucing aku.. ermmmm alang-alang dah rindu, leh aku update sikit pasal kucing kesayangan aku tu.. Nama dia NEO.. Kucing nie laki aku terjumpa kat pekan,Maybe ada orang buang dia kan.. So laki aku pun bawak la dia balik rumah..Sekarang dah besar pun,Comel macam aku juga hehehe.. Neo nie memang manja sangat dan dia memang kucing yang bijak.walaupun first time bawak balik rumah dia tahu mana dia nk kencing dan berak.. Mula-mula nampak dia macam nak korek2 lantai kan. Jadi laki aku pun cepat-cepat angkat dia letak dalam toilet.. Dia pun apa lagi kencing laa dalam toilet..Pagi esoknya aku bagun pagi tgk2 ada taik betul2 dekat dengan lubang tempat air nk keluar tu dlm toilet.. Ya Allah bijak betul laaa Si Neo Nie.. Sampai skrg mmg tk penah pun dia berak and kencing dlm rumah.. Tu yang syg sgt2 dengan kucing aku nie..






No comments:

Post a Comment

10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang

. 10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang  ------------------------------------------------------------- ✅ Perubahan dalam ...