Friday, June 29, 2012

Model Magazine, Alhamdullilah Tak Sangka Dpt Ofer Dari Magazine.

Ya,Allah aku bersyukur sgt2.. Alhamdullilah,kali ini aku dpt ofer dr magazine.Itu laaaa namanye rezeki.. So lps nie if yg rendah mcm maz, n teringin nk jd model, korang blh simpan angan2 tu, make sure krang kena b'usaha okey..

Dulu org sll ckp maz ko nie rendah laaa.. ermmm now org rendah pun blh kuar magazine tau.. ok disini maz nk kongsi sikit pasal dunia modelling nie.. Skrg nie orang yg rendah bwh 160 pun blh jd model..Contoh utk magazine,kadang2 didalam ruangan magazine tu mcm2 ada kan.. FESYEN,MAKEUP,GAYA RAMBUT, haaaaaaa utk org yg rendah mcm maz nie, Blh laaam apply okey, dnt wrry k, ada rezeki cmfrm dpt punya..Sbb Kadang2 Baju yg kita nk peragakan didalam magazine tu, mengikut saiz seseorg.. ermmm korang paham ke idak maksud maz nie hehehe..

Gaya rambut and makeup diaorg akan fokus dr kepala hingga dada.. Sooo org rendah pun blh apply.. Okeyyy girlssss.. hehehe ermmmm disini maz akan upload pic job maz utk magazine.. Maz x upload byk laaa.. klu byk nnt penuh lakkk blog maz nie ngan pic2 nie hehehe..








No comments:

Post a Comment