Friday, June 29, 2012

IKEA Meatballs

Nyamm Nyamm itu laaa gambaran sblm aku mkn meatballs kat ikea. Before this asik dengar jeee org ckp sedap meatballs kt sana.. So 1 ari cousin aku bawak kan aku g sana.. Bila smpai jee kt sana mak aiiiii mmg ramai gila org dlm tu n kena beratur nk oder makanan..Rata2 yg aku tgk,semua mkn meatballs..

Lama mengunggu akhirnya smpai laa giliran aku.. ermmmm mula2 nk mkn meatballs aje, last2 cousin aku cucuk aku lak suh try mkn DAIM CAKE sekali.. Aku pun oder laaa juga, Padahal on diet time tu hehehe.. Yg x bestnye kena kongsi table lak ngan org lain.. Adehhh dah kena cover2 bila nk bergosip2 nie hehehe..

Perrrrr mmg sedap ooooo MEATBALLS dia.. 10 biji abis srg jee aku mkn hek hek hek.. Daim cake dia pun sedap juga..xmanis sgt.ckup2 rasa.. Tapi mmg best laaa.. Sambil2 mkn tk lupa juga utk bergambar kt ikea nie.. Tu pekara wajib,If tk wat tak sempurna oooo idup aku nie hehehehehe :P







No comments:

Post a Comment