Friday, June 29, 2012

Photoshoot Butik Cantik Cinta Ipoh Perak.

Lepas satu persatu maz dpt job dr butik2.Alhamdullilah,Syukur pada ALLAH. Ok kali nie maz dpt job dr butik di ipoh,perak.Dekat jee laa ngan umah maz hehehe.. So bila owner offer terus ckp YES,hehehehe..Kali nie kami shoot jauh sikit dr ipoh, Kami Shoot di Pulau Pangkor.Wahhhh best kan.. kami dpt naik free, and b'malam disana..

Ooohhhh Yaaa,Tak silap maz,time tu maz bru jee seminggu kawin hek hek hek inai pun ada kat jari lagi..Apa2 pun pengalamn kali nie sgt2 best,walaupun ada terasa ati semasa shoot dijalankan..
Apa2 pun alhamdullilah,maz selamat pergi dan pulang disisi suami hehehee poyo sikit yeeee disini lalala :P













No comments:

Post a Comment

10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang

. 10 tanda-tanda awal penyakit buah pinggang  ------------------------------------------------------------- ✅ Perubahan dalam ...