Saturday, January 15, 2011

Rx-Lite

Alooo semua..Dah lama aku tk update blog..ermmm esok isnin 17 January 2011 bermula la diet aku kembali..B4 this aku penah amalkan diet selama 4 bulan tanpa mkn nasi dan aku amalkan mkn epal ijau tiap2 ari..Berat mmg trun dr 50kg trun ke 44kg masa tu tuhan je th perasaan aku..Gembira yg teramat sgt2..Tapi lps je berat turun 44kg aku jd lupa diri..Tmbah2 bila kwn2 jmp aku, diaorg ckp "wahhh maz ko dah kurus lorr" aku lemah bila kwn2 ckp mcm tu kat aku...Apa agi aku pun melantak la nasi tnpa mengira waktu..Pagi nasi lemak..Tgh ari nasi ayam or nasi berlauk,mlm lak burge ramli adoiiii..ermmm last2 berat badan naik kembali wawaaaaawwaaaaa sedih lor..Diet berbulan2..Tapi berat naik tk lama pun..Sebulan lbh dah naik..

So esok bermula laaaa plan diet aku mcm dulu..Tapi Bulan pertama diet nie, aku akan amalkan minum, minuman diet Rx-Lite..Ermmm aku dpt free je nie hehehe sbb ada srg kakak tu kasi kat aku..Dia tk leh minum sbb dia ngah mengandung...Ma kaseh ye kak Ieda Zairi, Maz akak try bt yg termampu utk kurus hehehehe..







3 comments: