Friday, January 21, 2011

Hantaran Utk Nikah

Ermmm pening aku fikir apa yg aku nak beli utk hantaran nikah nie...Adoii Kepala dah berserabut..Time bertunang ari tu dah ada hantaran..Tapi nikah nie pun nk kena ada hantaran gak..Apa yg aku fikir nk beli mmg dah ada..Tapi tak tau la kot2 last minit cancel n beli brng lain lak kan..

Hantaran Shah Utk Aku
1. Gelang.
2. Camera Canon.
3. Set Penjagaan Diri.
4. Kasut / Handbag.
5. Tapek Sirih.

Hantaran Aku Utk Shah
1. Tapek Sirih.
2. Cincin.
3. Kasut.
4. Beg Sandang Lelaki.
5. Set Penjagaan Diri.
6. Buah.
7. Coklat.

Ermm okey kan if kasi barang2 tu..Sbb kitaorg mn la ada duit kan..ermmm klu beli mahal2 takut nnt bajet lari lak kan..adoii..

1 comment:

  1. Kak nie..tak bestla selalu ckp takde duit..rezeki ade InsyaAllah..kahwin sepatutnya tak membebankan..buat yang termampu je ok?
    I know you can.. :)sape ckp nak kenduri yg cantik and best kene pakai duit byk..boleh walopon baget kecik.just that kak anie kene rajin :)
    Ade masa lagi ni.chayok2! :P

    ReplyDelete